The Cossacks: Art Of War (2001)

PC
Strategy

Ontwikkeld door GSC
Uitgegeven door CDV en GSC

In deze eerste uitbreiding in de Cossacks serie, begin je met een aantal boeren (peasants) waarmee je eerst een stadhuis moet bouwen. Nadat het stadhuis gebouwd is, moet je een leger maken om zo de vijand te verslaan.

avatar van moromir
Dit spel is puur gebaseerd op vechten,
mooi spel

avatar van Tha Luz
Leuk spel,inderdaad puur gebaseert om te vechten,ik hekelde me der wel aan dat het bouwen van die gebouwen nog erg lang duurde,de graphics zijn nog best aardig,missies heb ik niet gespeeld,skirmisch ook nog best leuk maar niet een spel dat ik jullie echt zou aanraden.

gamelord
Heb deze meteen weer weggedaan, dit genre rts is niet aan mij besteed. Er zit helemaal geen sfeer in. Speel ik liever LOTR, medieval
of stronghold.
Niks voor mij 2,0*!

avatar van Memmah
Dit spel was een van de eerste strategie spellen die ik ooit heb gespeeld, heb er uren aan gespendeerd en redelijk vaak online geprobeerd.

Zulke spellen moeten ze vaker maken.