SSX Tricky (2001)

PlayStation 2 / Xbox / Nintendo GameCube
Sports / Racing

Ontwikkeld door Electronic Arts
Uitgegeven door Electronic Arts

Weersta de zwaartekracht en ga intense races aan. Gebruik je weergaloze übertricks in de prachtige werelden en krijg massieve adrenalinestoten. Dit alles kan en gebeurt in de nieuwste episode van de SSX reeks.

feeder
De leukste SSX game naar mijn mening, de toevoeging van de Uber Tricks was een zeer aangename vernieuwing.

avatar van SiSsY bOY
Vind ik ook, zoiezo het beste snowboard spel. 4*

avatar van Barcel
Aardige spel. Heb me lekker vermaakt!

avatar van Ajax&Filmfreak
Ik vind dit juist de minste, de 1e zag er beter uit en vond ik ook beter spelen.

avatar van ps3me
Erg leuk spel heb me er goed mee vermaakt

avatar van Cassevis
Inderdaad een erg leuk spel, vooral de zijweggetjes enzo zijn heel leuk verzonnen.

avatar van HorrorSurvivor
ÜBERTRICKS!!!

Deze game was in feite niets meer dan een opgepoetste, iets uigebreidere versie van het origineel, maar alles was net even vetter. De muziek was tof, de personages hadden meer persoonlijkheid, mede dankzij de stemmen ingesproken door pseudo-celebrities. Tricks zijn het leukste om te doen, maar het racen is erg cool en vrij snel en soepel. De graphics waren en zijn nog steeds best gruwelijk.

Ook vet trouwens dat er op de PS2 versie bonus features stonden, zoals een making of en het inspreken van de stemmen. Jim Rose is een maniak en Bif Naked is geweldig, en nogmaals, de stemmen van de personages waren één van de hoogtepunten van deze game.

Het leukste deel van de serie, en nog steeds één van de vetste snowboard-games ooit...

avatar van AsLuM-
De beste snowboard game van allemaal. Geweldig veel stunts en allerlei attributen.