The Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth II - The Rise of the Witch-King (2006)

PC
Strategy

Ontwikkeld door Electronic Arts
Uitgegeven door Electronic Arts

Na duizend jaar vrede staat het Kwaad opnieuw op. Beleef de opmars van de Witch-King en voer zijn legers in Angmar aan tijdens een geheel nieuwe solocampagne. Ook zijn de bestaande legers uitgebreid, waardoor de gevechten nog heftiger zullen zijn.

avatar van martinstegenga
Goeie game, verbeterde versie van Bfme II om het zo maar te zeggen Speel dit spel nog wel eens online met vrienden en raak er niet op uitgespeelt. Goeie graphics goeie gameplay en kost ook niks meer

Jorick
Een erg mooi en leuk uitbreidingspakket. De mooiste vernieuwing is de toevoeging van Angmar. Een geheel nieuwe fictie.

avatar van Phoenix
Niet-standalone uitbreidingspaketten komen dus apart op de site?

Moet er ook geen Battle For Middle Earth in de titel?

avatar van martinstegenga
Eigenlijk wel ja, de echt titel is: Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth II The Rise of the Witch-King... Die titel was wel lang en dacht dat jullie hem misschien niet goed zouden vinden.... Maarja dat is de echte originele titel.

avatar van moromir
Mega goed gewoon,
geen woorden voor dit spel,
meestal zijn filmgames een totale flop maar dit....wow,

mega goed spel, ik speel dit af en toe online, vroeger heb ik het echt supper veel online gespeeld waardoor ik al meer zelfgemaakt dan standaardmappen heb

looANIMEool
Iets beter dan LOTR: The Battle for Middle-Earth ll, vooral dat je eigen held duurder word als je er een speciale kracht bij doet en dat angmar erbij is gekomen is ook leuk.

looANIMEool
hoe maak je eigenlijk zelf mappen?

avatar van martinstegenga
Met de Worldbuilder, staat standaard in de directory volgens mij. Je moet maar even kijken, want het kan heel interessant zijn

ok dank je

martinstegenga schreef:

bij mij is da echt vervelend, ik kan die worldbuilder wel openen maar als ik dan op iets klik dan ontregelt die helemaal en dan moet ik telkens ctrl-alt-delete doen

avatar van wardo001
bij mij werkt die worldbuilder ook niet good, ik vind hem trouwens zeer onhandig om mee te werken,
maar ik moet er wel bijzegge dat het spel zelf gwoon de max is en NOOIT verveeld, zeker de toevoeging van de nieuwe campagne en factie is heel goed

looANIMEool
Ik snap die worldbuilder niet, hoe kan je dingen neerzetten zoals muren, gebouwen en hoe maak je water, land, gras. Het enige wat ik begrijp is hoe je bergen maakt .

looANIMEool
Ik heb een toturial gedownload en nu snap ik die worldbuilder wel, maar nu weet ik niet hoe ik ze kan spelen. Weet iemand dat misschien?

avatar van daaf
Deze is bijna nergens te vinden, volgens mij is ie er zelfs op bol.com afgehaald. =[

Melle
ik moet zeggen dat ik de missies soms wat vond tegenvallen. vond ze van bfme 2 leuker.
wel jammer dat er niet zo heel veel veranderd is. verder wel leuke game, maar wordt na een tijdje saai. deze cover is trouwens mooier dan die ik heb

AC/DC
Ik haal deze uitbreiding van LOTR altijd door mekaar met de komende uitbreiding van World of Warcraft (Wrath of the Lich King).
Maarja. Leuke uitbreiding met een nieuwe class (Angmar) en leuke helden. Moet altijd lachen als ik die held van Mordor zie (Gorgomoth, ofzoiets, die gast met een roze kop met één oog )

Niet zo super veel nieuwe levels en units, maar je kunt er toch mee doorgaan. 4,0* voor mij

Ik vind dit een matige uitbreiding. Alleen al omdat de nieuwe helden, units en monsters verzinsels zijn die zowel niet in de film als in het boek voorkomen. Qua uitdagingen nooit echt spannend en de ware veldslagen blijven uit. Jammer.

avatar van IceTea
Wat een heerlijk spel zeg. Vorig jaar de normale gespeeld over hamachi met 8 maten en sinds 2 weken doe ik nu deze uitbreiding met paar maten online! Het is een echte aanrader om het online te gaan spelen. Goeie graphics en het verhaal is gewoon super. Wel is in deze uitbreiding want extra poppetjes toegevoegd die niet voorkomen in boek of film. Dat maakt eigenlijk niet zo heel veel uit bij deze game.

4 sterren tot nu toe.