Colin McRae DiRT (2007)

PC / PlayStation 3 / Xbox 360
Racing

Ontwikkeld door Codemasters
Uitgegeven door Codemasters

Colin McRae, één van de succesvolste rallycoureurs ooit, scheurt zich wederom een weg over nieuwe modderige zandpaden, stoffige gravelwegen en een enkele asfaltbaan. De pollen gras, korrels zand en spatjes modder vliegen over het beeldscherm wanneer de met 850 PK uitgeruste bolide van deze populaire rallykampioen voorbij raast. In Colin McRae: Dirt blijft niets onberoerd.

avatar van Ajax&Filmfreak
Ik denk dat rudiger hem net als ik op de ps3 heeft, heb het spel voor nieuw €15,- meegenomen, had niet meer verwacht.

avatar van rudiger
Ajax&Filmfreak schreef:

Ja inderdaad , ik heb hem op de PS3 maar er zit toch `n online functie op , maar daar gebeurd helemaal niks .

MikeMannuh
Ik denk dat het gewoon gebrek aan players is. De game is al erg lang uit en Dirt 2 inmiddels ook.

avatar van mk1992
iets teveel hap-snap, allemaal kort zonder echte rode draad in de game

online mode was ook wat omslachtig met dat stemmen, ook leuk bij codemasters is dat je online nooit je tegenstanders ziet maar wel hoort

Geniale game met voldoende afwisseling tussen bepaalde races, de moeilijkheidsgraad is precies goed, en grafisch is hij zeer degelijk!

avatar van mrdig
Ik zag onlangs dat ik nog een hoop te doen had in deze game, nu heb ik deze ooit wel eventjes gespeeld via een kopietje op een gemodde offline xbox360 (je moest wat als arme student), maar dus nog nooit echt voltooid. Zodoende de game fysiek 2e hands gehaald voor een paar euro en weer es opgestart. Save game had ik helaas niet meer, maar dat mocht de pret niet drukken. Heb de hele career in een weekje doorlopen en dat beviel goed. Game is nog altijd goed speelbaar en ziet er nog alleraardigst uit.

mrdig schreef:
Game is nog altijd goed speelbaar en ziet er nog alleraardigst uit.

Bedoel je niet dat dit echt niet meer kan in 2023 en het dringend een HD remake in 4K nodig heeft?

Jammer genoeg niet compatible met de XboxOne. Heb hem wel in de kast staan. En mijn originele Xbox 360 maakt intussen zo'n herrie dat je jezelf haast op Schiphol waant. Misschien dat ik het echter wel weer een keertje probeer. Of een stiller Xbox 360 model in huis haal (zo'n latere generatie). Want ook deel 2 is niet te spelen op deze manier. (...of natuurlijk op PC...ook een optie in de toekomst).

avatar van mrdig
Sinner schreef:

Ik bedoel dat het voor een 360 game nog steeds heel goed te pruimen valt. Oogt nog steeds goed, Neemt niet weg dat ik hier best een remake van zou willen zien. Game is ook zo lekker simpel en niet te veel poespas en fratsen. Career, championships, single race en een kleine online modus. Heerlijk