Crime Scene Cleaner (2024)

PC / Xbox Series X/S
Simulation

Ontwikkeld door President Studio
Uitgegeven door President Studio en PlayWay

Wanneer verzekeringsmaatschappijen de verantwoordelijkheid ontlopen, is het aan jou om het leven van je dochter te redden. Dit vereist wat vuil werk, maar je hebt geen andere keuze, toch? Als de baas weer eens belt, neem dan een emmer en een dweil mee, want die heb je echt nodig. Durf jij de uitdaging aan? Je hebt stalen zenuwen nodig om misdaadplekken schoon te maken die zijn achtergelaten door grote en kleine criminelen. Je hebt misschien geen geld voor de ziekenhuisopnames van je dochter, maar je beschikt wel over een heel specifieke set vaardigheden. Met behulp van een heel arsenaal aan apparatuur ruim je bloed op, verpak je lichamen en verwijder je alle geuren. Dit alles onder de druk van een tikkende klok en de politie die in je nek hijgt.

Ten zeerste wat we inmiddels al kennen.

Het boenen het opruimen het schoonspuiten.

Maar met een macaber sausje deze keer.

Vind het wel weer vermakelijk.

Wel lichte tegenvaller voor mij dat het zich in de criminele hoek afspeelt had liever iemand uit de bovenwereld business gespeeld die dit soort werk verricht want die zijn er ook neem ik aan.

Serial Cleaner deed het 'm al voor, en dat een kleine 7 jaar geleden.

Lijkt me een interessante titel met een andere insteek dan deze die met name leent van recentere titels als House Flipper en PowerWash Simulator.

De oudere titel gooit het over een andere boeg met topdown view een cartoony stijltje en ook wat stealth elementen toegevoegd zo te zien.

Wellicht ook zeker eens interessant om te spelen.