Blaster Master Boy (1991)

Alternatieve titels: Blaster Master Jr. | Bomber King: Scenario 2

Game Boy / Evercade VS / Evercade EXP

Ontwikkeld door Sunsoft en Aicom
Uitgegeven door Sunsoft

Radioactieve energie vernietigt elk levend wezen op aarde. Alleen Jason kan het tegenhouden. En deze keer kan hij zijn sterk uitgeruste auto niet gebruiken. Hij moet het alleen doen. Gewapend met zinderende lantaarns, megakrachtige hyperbommen en schedel rammelende superbommen, moet Jason een duizelingwekkend pad diep onder de oppervlakte van de planeet graven om de Mutant Bosses op te sporen en ze vervolgens te vernietigen. Kun jij Jason helpen zich een weg te banen naar het middelpunt van de aarde? Hij heeft bijna geen tijd en licht meer. En alleen jij kunt ervoor zorgen dat Jason zijn vijanden neerschiet, voordat zij hem neerknallen.

Er zijn bij deze game nog geen berichten geplaatst.