Fallout 2 (1998)

Ontwikkeld door Black Isle
Uitgegeven door Interplay

De opvolger van Fallout, speelt zich 80 jaren af na zijn voorganger. Nadat de schutplaatsen werden verlaten en ten noorden een stam gevonden om in te leven raken ook daar de middelen om te overleven op. Je wordt erop uitgestuurd door de ouderen om de G.E.C.K. te vinden, de "Garden of Eden Construction Kit" met als enige hulp je kleren en de Pipboy, draagbare computer. Het tweede deel biedt meer dialogen, karakters, wapens, uitrustingen en zelfs een auto om mee rond te rijden.

avatar van LimeLou
Ik ben van plan 'm op bol.com te kopen, dit is de link... Ik weet niet zeker dus of deze versie wel voor vista werkt.

avatar van Brains
Volgens Microsoft wel op de 32-bit versie van Vista. 64-bit niet bekend. Ook volgens de interplay website (uitgever) is het compatible met Vista.

avatar van LimeLou
Ach, ik heb inderdaad 32-bit vista en als dat ook niet werkt kan mijn broer wel even helpen, erg bedankt Brains en Squall!

avatar van rockgamer
best leuke game, maar vind de fallout serie wel wat overgewaardeerd, maar dit deel is wel erg goed, wel een oerlelijke cover

avatar van JustMike
de kleuren lukken hier niet echt, Ik heb het spel wel aan de praat, maar sommige kleuren worden heel erg slecht (of gewoon niet) gedaan. Iemand anders hier last van?

avatar van Squall Lionheart
Squall Lionheart (moderator)

thank you Squall

-EDIT 0:11-
Loopt als een tierelier hier

avatar van LimeLou
Wow, kon ik Fallout 2 maar kunnen spelen Veel plezier ermee, Mike.

avatar van JustMike
hoezo lukte het jou niet dan?

Bij mij draait de game wel op 32 bit (Vista). Bij opstarten game de eerste keer steeds wel een kleurprobleem, maar na exit game en opnieuw opstarten game geen problemen meer. Let op dat er als je de game opstart geen andere programma's meedraaien, want dan gaat het wel mis met de kleuren.

avatar van JustMike
Ik draai alles tegelijk, word, vlc, firefox, verkenner en fallout 2 Maar nu heb ik geen kleuren fouten meer helemaal geen éen!