Spider-Man (2002)

PC / PlayStation 2 / Nintendo GameCube / Xbox

Ontwikkeld door Treyarch
Uitgegeven door Activision en Capcom

Door een beet van een genetisch gemanipuleerde spin krijgt student Peter Parker buitennatuurlijke krachten. Hij kan nu langs muren kruipen, langs een web slingeren en probeert op deze manier de stad crimineelvrij te houden. Maar let op, er zijn kwaadaardige schurken, die jou het liefst uit de weg ruimen.

avatar van Squall Lionheart
1,0
Squall Lionheart (moderator)
Idd, leek nog wel leuk te worden na de eerste websling-acties, maar zakt al snel als een slappe soufflé in elkaar. Wordt daarna erg herhalend en de voice acting irriteerde al snel. "What's the matter, too fast for ya, Spiderman?" Nee! Die camera en controls stinken gewoon naar ouwe marathon sokken. Het enige stukje in het spel waar ik meer als 1x over gedaan heb trouwens, verder erg kort en te makkelijk, maar nog moeite gehad mezelf tot uitspelen te dwingen. Playstation 1 versies waren beter.

Zonde van de licence, zonde van je pieken -> 1*

avatar van Shinobi
Toch wel een vermakelijke game om te spelen. Er zit uiteraard geen diepgang in de gameplay en je kunt weet ik veel niet hoeveel combo's verzamelen die je waarschijnlijk toch niet allemaal zult gaan gebruiken. Maar het speelt op zich wel aardig weg.
Je volgt deels het verhaallijn uit de film en je krijgt met andere vertrouwde slechteriken te maken als: The Vulture, Shocker en nog wat anderen.
Ondanks dat het arcade speelt, speel je het toch om met Spiderman lekker te kunnen webslingeren, over ramen, muren enz. te lopen. En dat gevoel geeft deze game je toch wel.

3, 0 Sterren van mij.